Intrebari si Raspunsuri

Intrebari si Raspunsuri

IPTV (Internet Protocol Television sau Televiziune prin retea IP) reprezinta un sistem prin care serviciile de televiziune sunt livrate prin intermediul unei retele IP.

In loc sa fie livrate prin intermediul semnalului terestru traditional, prin satelit sau cablu, canalele TV sunt livrate prin internet.

Nu. Grila de canale TV si filme incluse in pachetele Canale-Ro.TV pot fi vizionate prin intermediul conexiunii la internet.

Este necesară o viteză minima de 30MB/s, cu o conectivitate la internet prin cablu, nu prin WiFi. Conexiunea prin cablu este mult mai stabila si in general mai rapida.

  • Smart TV Samsung / LG, Android TV Sony / Phillips prin aplicatia Smart IPTV , SmartOne IPTV , SSIPTV , NETIPTV, etc
  • Amazon fire stick / Amazon TV prin aplicatia Smart IPTV, Canale RoTV app etc
  • Apple Tv , prin aplicatia GSE IPTV
  • PC / Laptop – prin WhatsUPTV
  • Telefon, Tableta prin aplicatia Canale RoTV app
  • Android box , prin aplicatia : Canale RoTV app , WHMS Play PRO, smart iptv , etc
  • NU OFERIM ABONAMENTE PENTRU DISPOZITIVELE MAG

Pentru IPTV recomandam o conexiune directa prin cablu deoarece, in comparatie cu conexiunea prin WiFi, aceasta este mult mai stabila si in general mai rapida.

Transfer Bancar, Paypal, Revolt sau Crypto

Plata pentru reinnoirea subscriptiei se va face manual de catre dvs. Va fi responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca subscriptia este reinnoita la timp conform pachetului ales: lunar, trimestrial, la 6 luni sau anual.

Cu o zi inainte de expirarea subscriptiei veti primi primi o notificare pe watsapp, email, facebook etc. Daca doriti sa continuati veti putea plasa o noua comanda, iar subscriptia se va prelungi conform perioadei alese.

Deoarece oferim o perioada de testare a serviciului de 24 ore suma achitata nu este returnabila. Daca intampinati probleme va rugam sa ne contactati.

Pachetele Canale-Ro.TV permit utilizarea pe 3 dispozitive active simultan daca serviciul este setat corespunzator:

+1 dispozitiv - este necesara o subscriptie fara nicio conexiune extra

+2 dispozitive - este necesara o subscriptie cu o conexiune extra

+3 dispozitive - este necesara o subscriptie cu o conexiune extra

Testul iti ofera posibilitatea de a vedea numarul canalelor, calitatea imaginii si a sunetului, functionalitatea si stabilitatea conexiunii de internet de acasa.


Testul are o durata de 24 de ore si este gratuit.

Daca nu detii un Smart TV care sa permita instalarea unei aplicatii (precum smart iptv, stb, gse iptv, iptv extream, ssiptv, ott player, whmcs, etc), pentru a putea receptiona canalele TV recomandam achizitionarea unui receptor dedicat IPTV.

De asemenea, poti folosi alte dispozitive compatibile cu serviciul Canale RoTV precum: Android Box, Amazon TV / Fire stick , Apple TV gen 4 sau mai nou, PC, tableta sau telefon.

In cazul in care abonamentul este folosit pe 2 IP-uri diferite, acesta se suspenda automat.